رستوران ساز از ابتدای شکلگیری ایده برای سرمایهگذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما میماند.
منبع :
http://restoransaz.com/restaurant-launch/iranian-restaurant-launch/#%D8%AA%D8%A3%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86
مشتریان باید در رستوران احساس راحتی داشته باشند. سیستم تهویه مطبوع هوا، از انتشار بوی غذا در سالن غذاخوری جلوگیری میکند. درست است که مشتریان برای صرف غذای ایرانی وارد رستوران میشوند، اما ترکیب بوی انواع غذا در سالن چندان خوشایند نیست.
سیستم برودتی در فصل گرما و سیستمگرمایشی در فصل زمستان اهمیت زیادی دارد. تیم ما برای راهاندازی یک رستوران ایرانی براساس استانداردهای بینالملل به این موضوع توجه دارد. سعی ما بر این است که از مدرنترین تجهیزات گرمایشی و سرمایشی برای راهاندازی رستوران استفاده کنیم. یک پکیج کامل از این سیستم میتواند گرما و سرمای مورد نیاز در فصول مختلف سال را تأمین کند.
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- کربن فعال شده گرانول
- مقالات که باید موضوعات
- چگونه به نگه داشتن جوجه های خنک در روز ؟
- 5 سال مرغ w/ خون در تخم مرغ - آیا او نیاز به کمک دارید ؟
- داوینچی خودکار پور بیش از 12 فنجان قهوه ساز نقد و بررسی
- جدید من chicky نوزاد گله....
- استخر بادی - وقتی رد شد چه باید کرد
- می توانید کودک جوجه خوردن غذا کرم ؟
- فقط من اجرای هر گونه مسائل ، 0