هر جوجه کشی نکات و ترفندهای ؟

مهم ترین چیز این است که حداقل یک دماسنج کالیبره در انکوباتور.

من در حفظ و چهار تا شش کالیبره دما در انکوباتور در تمام زمانها.

من باید اضافه کنید دیگر. ما یکی که فقط در آمد آن را در اصل نشان داد که دمای دقیق بود (با مدرک کارشناسی بیرونی طرف) اما دقیق در وسط. ما بالا برده temp به 100.5 بنابراین همه تخم مرغ ها را در 99.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>