ترشی تخم مرغ

من در یک مزرعه بزرگ شد. مادر من مطرح جوجه. زمانی که من فارغ التحصیل دبیرستان رفتم به دانشکده فنی به دست آورده و یک AAS در اورژانس است. من بعد از 21 سال کار آمبولانس مستقر در ایستگاه آتش است. آتش نشانی به من معرفی ترشی تخم مرغ است. هر ایستگاه آتش تا به حال یک گالن شیشه و پرسنل خوش آمدید برای میان وعده آنها را در هر زمان آنها می خواستند.
به ترشی 18 بزرگ تخم مرغ ها برای اولین بار تهیه آب نمک: 1 لیتر آب 1 لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک (نه یددار). اختیاری: اضافه کردن رنگ خوراکی قرمز به آب نمک. رزرو یک فنجان آب نمک برای تزریق تخم مرغ است. بقیه را به شیشه.
تهیه یک قابلمه بزرگ از آب جوش.
با استفاده از یک سرنگ 1 سی سی با 1 1/2 اینچ سوزن برای تزریق آب نمک به پایان زیادی از 18 تخم مرغ بزرگ. رها کردن هر تخم مرغ را در آب جوش به مدت 15 دقیقه.
برای تزریق تخم مرغ, پر کردن سرنگ را با آب نمک نگه دارید و هر تخم مرغ را در یک دست و با استفاده از دیگر به فشار نوک سوزن در برابر پایان زیادی از تخم مرغ است. نه فشار بیش از حد سخت, شما ممکن است شکستن تخم مرغ. تکان دادن سرنگ و اجازه می دهد که نوک سوزن به قطع از طریق پوسته. تزریق 1/3 از مطالب را به تخم مرغ. دوباره پر کردن سرنگ بعد از هر سه عدد تخم مرغ.
تخم مرغ را دفع یک رشته از یوغ بسته بندی خود را. شستشو هرگز یک تخم مرغ. پوسته متخلخل است. آب جوش را بکشند هر گونه باکتری است.
پس از جوش کمپرسی تخم مرغ را در آب سرد است. پوسته را به راحتی. انتقال تخم مرغ به شیشه پر شده با آب نمک.
ما استفاده می شود به نگه داشتن شیشه تخم مرغ در ایستگاه آتش کانتر آشپزخانه به این دلیل که آنها مصرف می شود در یک یا دو روز. در حال حاضر من در یک یخچال و فریزر. من آنها را دوست دارم بهتر است سرد است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>