خبرگزاری فرانسه
در یک نمونه، اولین در نوع خود، یک کشور عربی یک توافقنامه دفاعی با اسرائیل امضا کرد.مراکش و اسرائیل در رباط بر سر یادداشت تفاهمی در مورد همکاری دفاعی به توافق رسیدند که می تواند با سایر توافقات بعدی تقویت شود.
ادامه مطلب
بنی گانز، وزیر دفاع اسرائیل، امضای یادداشت تفاهم در حوزه دفاعی با مراکش را "تحول بسیار مهمی که به ما امکان می دهد روی پروژه های مشترک کار کنیم و همکاری های صنعتی را تقویت کنیم" توصیف کرد.
وزارت دفاع اسرائیل در بیانیهای اعلام کرد که یادداشت تفاهم در زمینه دفاعی با مراکش چارچوب محکمی را فراهم میکند که روابط دفاعی بین دو کشور را رسمیت میبخشد و پایهای را ایجاد میکند که از هرگونه همکاری آینده حمایت میکند، زیرا مقامات دفاعی در هر دو کشور کشورها قادر خواهند بود از همکاری های تقویت شده در زمینه اطلاعات، همکاری های صنعتی، آموزش نظامی و غیره برخوردار شوند.
این اقدام پرسشهایی را در مورد میزان تأثیر آن بر منطقه عربی و فعالیتهای اتحادیه کشورهای عربی ایجاد میکند، بهویژه که نشانههایی وجود دارد که بدتر شدن شدید روابط با الجزایر در زمانهای اخیر به چنین نزدیکی استثنایی با اسرائیل کمک کرده است.
لازم به ذکر است که منشور اتحادیه عرب شامل مادهای مبنی بر منع چنین اقدامی نیست و مفاد آن حل و فصل بحرانها و اختلافات بین اعضای آن و همچنین راهها و ابزارهای توقف تنشها بین دو کشور عضو و جلوگیری از جنگ بین این در مواد 5، 6 و 7 منشور اتحادیه عرب، منعقده در سال 1945 آمده است و در مورد موارد زیر صحبت می کند:
ماده 5
توسل به زور برای حل و فصل اختلافات بین دو یا چند کشور اتحادیه جایز نیست، اگر بین آنها اختلافی پیش آمد که به استقلال دولت، حاکمیت یا تمامیت اراضی آن مربوط نباشد، این اختلاف، سپس راه حل آن قابل اجرا و الزام آور خواهد بود.
در این صورت طرفین اختلاف در بحث و تصمیمات شورا شرکت نمی کنند.شورا میانجیگری اختلافاتی را که می تواند منجر به جنگ بین یک دولت اتحادیه و هر کشور اتحادیه دیگر یا سایرین برای آشتی دادن آنها شود، انجام می دهد.
تصمیمات داوری و میانجی گری با اکثریت صادر می شود.
ماده 6
اگر کشوری به یک کشور عضو اتحادیه حمله کند، یا بیم آن باشد که این اتفاق بیفتد، کشوری که مورد حمله قرار گرفته یا تهدید به حمله شده است ممکن است درخواست کند که جلسه فورا تشکیل شود.
شورا در مورد اقدامات لازم برای جلوگیری از این حمله تصمیم گیری خواهد کرد و تصمیم به اتفاق آرا اتخاذ خواهد شد.ماده 7
آنچه شورا به اتفاق آرا تصمیم می گیرد برای همه کشورهای شرکت کننده در اتحادیه الزام آور است و آنچه شورا با اکثریت تصمیم می گیرد برای هرکسی که آن را می پذیرد الزام آور است. در هر دو مورد، تصمیمات شورا در هر کشور مطابق اساسنامه آن اجرا می شود.
ماده 8
هر یک از کشورهای شرکت کننده در اتحادیه به نظام حاکمیت موجود در سایر کشورهای اتحادیه احترام گذاشته و این امر را حق آن کشورها می دانند و متعهد می شوند که هیچ اقدامی با هدف تغییر این نظام در آنها انجام ندهند.
منبع: RT
[ad_2]
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- که rooster نژاد با ISA قهوه ای به همان رنگ ؟
- Aiolos چیزی اشتباه است! مرغان?
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چطوری یک پایان نامه خوب بنویسیم |فصل های پایان نامه
- خرید بازدید لایو اینستاگرام از سایت فالووران
- 4 هفته جوجه به شدت Pecked
- آزادی پسر نماینده ایران که در سوریه ربوده شده بود
- چینی ها آب را در نمونه های خاک قمری پیدا می کنند
- روسیه: بی توجهی مستمر به خواسته های ما از سوی ایالات متحده شدیدترین عواقب را در پی خواهد داشت