با بازوبند شنا در 24 ساعت موفق شوید
به این ترتیب تاج جام قهرمانی نخستین لیگ سراسری باشگاهی تاریخ فوتبال ایران را تصاحب نمود. در پایان این فصل جانملکی، حقوردیان، قراب، کارگرجم و حسن ابراهیمی نیز این فصل از فوتبال باشگاهی خداحافظی نمودند. بازوبند کاپیتانی به عزت جانملکی، اکبر کارگرجم و کارو حقوردیان که از بازماندگان نسل طلایی دوم تاج بودند سپرده شد و میان آنها دست به دست گردید. در نیمهٔ دوم سال ۱۳۵۰ دومین دورهٔ لیگ باشگاههای فوتبال ایران (جام منطقهای) همچون دورهٔ نخست با شرکت ۲۲ تیم در چهار منطقه برگزار شد. در این فصل برای نخستین دورهٔ مسابقات جام حذفی فوتبال ایران نیز برگزار گردید که تاج طبق قرعه در مرحله یک شانزدهم نهایی برابر تهرانجوان قرار گرفت و بعد از تساوی ۱-۱ در وقتهای معمول و اضافه در ضربات پنالتی ۵-۶ مغلوب شد و از در همان گام نخست از دور رقابتها کنار رفت. آیا جلیقه شنا همان جلیقه نجات است؟ این شکست بزرگترین شکست تاج در تاریخ شهرآوردهای تهران و همچنین سنگینترین شکست تاریخ این باشگاه است. شکست ۰-۶ آبیپوشان در برابر پرسپولیس در نیمفصل اول مسابقات از اتفاقات شایان ذکر این فصل بود. جام حذفی تهران ۱۳۴۹ تنها رویداد این سال بود که تاج در آن به قهرمانی نرسید و با شکست برابر پاس به مقام دومی بسنده کرد.
تاج با از دست دادن تعدادی از مهرههای شاخص خود نتوانست عملکرد درخشان فصل گذشته را تکرار کند و در پایان پس از پرسپولیس و پاس در ردهٔ سوم جدول ردهبندی جای گرفت. بخشی از این بازیکنان به همراه تعدادی دیگر از جوانان تیمهای پایهٔ تاج در قهرمانی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در آسیا در ۱۳۵۲ نقش داشتند. تعدادی از گلهای تیم ملی نیز توسط بازیکنان تاج به ثمر رسید از جمله یک هتریک غلامحسین مظلومی در دیدار نخست برابر تیم ملی پاکستان. غلامحسین مظلومی در نیمهٔ نخست تاج را جلو انداخت اما حریف با گل اصغر شرفی بازی را برابر کرد. تاج که در زمان آغاز این بازیها برای شرکت در جام میلز در هند به سر میبرد تنها یک بازی، در برابر برق، انجام داده بود. اما در نهایت بازیها با حضور هفت تیم از تهران و پنج تیم از شهرهای دیگر برگزار شد. از بازیکنان پیشتر جدا شدهٔ تاج نیز نصرالله عبداللهی در تیم شهباز حضور داشت. فصل ۱۳۵۵ با حضور تاج در دورهٔ چهارم جام تخت جمشید با حضور ۱۶ تیم از اسفند ۱۳۵۴ تا آذر ۱۳۵۵ برگزار گردید. چهارمین دورهٔ مسابقات قهرمانی باشگاههای آسیا از ۱ فروردین ۱۳۵۰ در بانکوک آغاز شد و تیمها در گام نخست برای تعیین گروهبندی بازیها، یک دیدار مقدماتی برگزار کردند.
This data h as been do ne wi th GSA Con tent Gen erator DE MO.
از دیگر اتفاقات فصل ۱۳۵۱ چهارمین و آخرین حضور تاج در جام میلز بود. غلامحسین مظلومی، مهاجم آبادانی تاج با گلهای فراوان خود دو مرتبه پیاپی عنوان آقای گل جام تختجمشید را از آن خود کرد و تاج را در راه قهرمانی در دومین دوره این جام یاری کرد. بازیهای دور گروهی در روزهای چهارم، ششم و هشتم فروردین ۱۳۵۰ برگزار شد و تاج با کسب دو پیروزی برابر ارتش کره جنوبی و پراک فای مالزی و تساوی برابر العربی کویت صدرنشین گروه شد. تاج با ترکیب لیگ گذشته (بدون مسعود معینی و جواد اللهوردی) با هدف قهرمانی وارد مسابقات شد و لیگ را با ۱۰ پیروزی و یک تساوی در ۱۱ بازی اول بسیار توفانی آغاز کرد. بازی با پیروزی تاج همراه شد و گل قهرمانی تاج راحسن روشن وارد دروازه عقاب کرد. در دقیقهٔ ۳۳ مسابقه اکبر کارگرجم گل دوم را وارد دروازهٔ پاس نمود که تا پایان بازی پاسخی را در پی نداشت. شروع تاج در این فصل به گونهای بود که افت تیم در نیمفصل دوم (کسب ۵ پیروزی، ۲ تساوی و ۴ باخت) نیز خللی در صدرنشینی آبیپوشان وارد نکرد.
دیدار هفته آخر تاج و عقاب حکم فینال را نیز داشت؛ چرا که تاج با ۲۵ و عقاب با ۲۴ امتیاز ردههای اول و دوم جدول را در اختیار داشتند و تاج در صورت تساوی یا برد و عقاب تنها در صورت برد میتوانستند قهرمان شوند. تاج در ادامهٔ مسابقات بازی با تیمهای ماشینسازی تبریز، آرارات، سپاهان، پاس، صنعت نفت و شهباز (دیدار برگشت) را واگذار کرد و به این ترتیب از صدر جدول فاصله گرفت. برای این وداع تیمهای تاج و آرارات در فروردین ۱۳۵۶ دیداری برگزار کردند که در جریان آن کارو یکنیمه با پیراهن آرارات و یکنیمه با پیراهن تاج به میدان رفت. بالاتر از تیمهای پرسپولیس و هما قرار گرفت و جام تخت جمشید را از آن خود کرد. پس از تیمهای پرسپولیس، هما و پاس در ردهٔ چهارم جدول بازیها جای گرفت. این آخرین دورهٔ برگزاری مسابقات قهرمانی باشگاههای آسیا در دههٔ ۱۹۷۰ میلادی بود و ملاحظات سیاسی همچون اعتراض برخی کشورها به حضور نمایندگان اسرائیل در بازیها و همچنین عدم گسترش فوتبال حرفهای در آسیا، مسابقات قهرمانی باشگاههای قاره را برای ۱۴ سال به محاق برد. در اواخر بازیهای لیگ، رایکوف نیز در پایان یک دورهٔ تقریباً ۶ ساله که با کسب عناوین قهرمانی در ایران و آسیا همراه بود، نیمکت تاج را ترک کرد.