سرانجام، راز بازوبند شنا آشکار شد

تفاوت این دوره با دورهٔ اول جام منطقهای، در مرحلهٔ دوم بازیها بود که ۸ تیم صعودکننده به دور دوم به جای حضور د

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

تفاوت این دوره با دورهٔ اول جام منطقهای، در مرحلهٔ دوم بازیها بود که ۸ تیم صعودکننده به دور دوم به جای حضور در دو گروه چهار تیمی، در یک گروه متمرکز به صورت رفت و برگشت به مصاف هم میرفتند. در دقیقهٔ ۳۳ مسابقه اکبر کارگرجم گل دوم را وارد دروازهٔ پاس نمود که تا پایان بازی پاسخی را در پی نداشت. در فصل ۱۳۴۴ مسابقات قهرمانی تهران در سال ۱۳۴۴ پس از دو سال رکود با قهرمانی شاهین به پایان رسید و تاج در جای ششم ایستاد. پس از این تحولات، لیگ فوتبال ایران از سال ۱۳۵۲ با ساختاری نوین و به نام «جام تخت جمشید» به راه خود ادامه داد و نخستین دورهاش از ۸ تیر ۱۳۵۲ با حضور ۱۲ تیم در یک گروه آغاز گردید. در هفتههای بعد، تیم دچار افت شد و نتوانست به عملکرد خوب خود ادامه دهد. در این هنگام نخستین نسل طلایی تاج نیز به پایان راه رسیده بود؛ پرویز کوزهکنانی، برادران بیاتی و نادر افشار از دنیای فوتبال خداحافظی کردند و عارف قلیزاده هم به کشور سوئیس نقل مکان کرد.

↑ از برادران جدیکار (اصغر و بیوک)، نادر افشار، رضا زمینی، پرویز کوزهکنانی، واهان سیمونیان و… حسین فرزامی، پرویز قلیچخانی و مهدی لواسانی بازیکنانی بودند که از تاج جدا شده و به تیم پاس تهران پیوستند. منصور رشیدی، عباس نوینروزگار و حجتالله خاکسار تهرانی بازیکنان دیگری بودند که در ۱۳۵۲ به آبیپوشان پیوستند. تا پایان مسابقه پا بر جا ماند و به این ترتیب تاج ایران به روند متوالی قهرمانی باشگاههای اسرائیل در آسیا پایان داد و جام را در خانه نگه داشت. در پاییز ۱۳۵۰ مسابقات جام باشگاههای تهران ۱۳۵۰ آغاز شد اما به دلیل تداخل برنامه بازیهای این مسابقات و جام منطقهای ۱۳۵۰ بعد از برگزاری چهار هفته از بازیها این مسابقات لغو شد و ناتمام ماند. این قهرمانی نخستین قهرمانی تاج در خارج از ایران بود و همچنین آخرین عنوان قهرمانی تاج با داناییفرد، مربی تاریخسازش نیز بود. اما در دقیقهٔ ۸۲ بازیکنان پرسپولیس در اعتراض به داور مسابقه از زمین خارج شدند. شکست ۰-۶ آبیپوشان در برابر پرسپولیس در نیمفصل اول مسابقات از اتفاقات شایان ذکر این فصل بود. در آن هنگام برتری آماری در دیدارهای رودرروی دو تیم با تاج بود و آبیپوشان ۶ برد، ۳ تساوی و ۲ باخت را در برابر پرسپولیس به ثبت رسانده بودند. Th is w as created ​with GSA  Con​tent Generator D emoversi on.

سیستم رایج فوتبال ایران در آن هنگام ۴−۲−۴ (دو هافبک و چهار مهاجم) بود، اما رایکوف سیستم ۲−۴−۴ و ۳−۳−۴ را در تاج پایهریزی نمود. تیمهای اسرائیلی در آن هنگام در قارهٔ آسیا بازی میکردند و تیم ملی فوتبال اسرائیل نیز در همان سال به عنوان تنها نمایندهٔ آسیا و اقیانوسیه به جام جهانی فوتبال ۱۹۷۰ مکزیک راه یافته بود. البته، این محرومیتها در بهمن همان سال بخشیده شد. ترکیب مشترکی از تاج و شاهین در مهر ماه همان سال در یک دیدار دوستانه برابر تیم فنرباغچه به میدان رفتند که بازی ۱−۲ به سود فنرباغچه به پایان رسید. در جریان دیدار شاهین و تهرانجوان، رئیس باشگاه شاهین نسبت به حضور یکی از بازیکنان حریف اعتراضیهای را به سرهنگ سرودی رئیس فدراسیون ارائه داد که با برخورد شدید عوامل فدراسیون در سکوهای امجدیه روبهرو شد. اما رقابت بر سر قهرمانی این مسابقات میان دو باشگاه دارایی و پاس جریان داشت. با توجه به غیرمنتظره بودن این نتیجه، پرویز خسروانی بخشی از بازیکنان تیم را به کمکاری یا سهلانگاری در جریان مسابقه متهم کرد. با بالا گرفتن جنگ قدرت میان قطبهای فوتبال تهران و کشیده شدن این درگیریها به بیرون از میدان ورزش، پرویز خسروانی از آیندهٔ باشگاه تاج نیز بیمناک شده بود.

چهارمین دورهٔ مسابقات قهرمانی باشگاههای آسیا از ۱ فروردین ۱۳۵۰ در بانکوک آغاز شد و تیمها در گام نخست برای تعیین گروهبندی بازیها، یک دیدار مقدماتی برگزار کردند. حذف در مرحله دوم جام حذفی تهران. دیدار هفته آخر تاج و عقاب حکم فینال را نیز داشت؛ چرا که تاج با ۲۵ و عقاب با ۲۴ امتیاز ردههای اول و دوم جدول را در اختیار داشتند و تاج در صورت تساوی یا برد و عقاب تنها در صورت برد میتوانستند قهرمان شوند. او فوتبال را از تیمهای پایهٔ تاج و زیر نظر پدر آغاز کرده بود، اما پس از بازی در تیمهای عقاب و پاس و تنها در زمانی که در تیم ملی ایران جایگاه ثابتی پیدا کرد، به تیم اول تاج اضافه شد. در آن زمان، سیستم جوانان و تیمهای پایهٔ باشگاه تاج به گونهای سازمان یافته بود که به ندرت بازیکنی در ردهٔ بزرگسالان از باشگاههای دیگر به ترکیب تاج راه پیدا میکرد و عمدهٔ نیازهای تیم اصلی باشگاه از تیمهای پایه و زیرمجموعهٔ تاج برآورده میشد. شاهرخ مطیعی بازیکن دیگری بود که در این دوره به ترکیب تاج راه پیدا کرد. ۴ بازیکن تاج (حسن نظری، حسن روشن، آندرانیک اسکندریان، ایرج داناییفرد) در جام جهانی ۱۹۷۸ برای ایران به میدان رفتند.

اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد فروشگاه بازوبند بادی بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن