بازی کودکانه ای که در جهان عرب جنجال به پا می کند ... و اتهام ترویج همجنس گرایی!
بازی کودکانه «پاپ آن» که گفته می شود به تمرکز و هوشیاری کمک می کند، به دلیل شباهت رنگ هایش با پرچم همجنس گرایان، جنجال های گسترده ای را در جهان عرب به پا کرده است.
فعالان شبکههای اجتماعی با انتشار پستهای هشداردهندهای درباره این بازی، هدف واقعی آن را ترویج همجنسگرایی اعلام کردهاند و از دولتها میخواهند که واردات آن را متوقف کنند.
هیچ قدرت و قدرتی وجود ندارد!!! در کشور حرمین شریفین اتفاق می افتد که گسترش نمی یابد pic.twitter.com/bGkyQp2mEP
- 🪤🧺🤼 خانواده شما 🤼🧺🪤 (@iillovehiim) 23 آگوست 2021
و بازی "پاپ آن" یک حباب دایره ای هوا است که کودک با فشار دادن آن باعث سرگرمی بسیار او می شود و سازندگان آن می گویند که به تمرکز و ادراک کمک می کند و برای تقویت مفاصل دست عمل می کند.
این بازی در زمره بازیهای حسی یا بازیهایی قرار میگیرد که ادراک حسی را برای کودکان توسعه میدهند، روشی که اغلب توسط روشهای آموزشی مدرن استفاده میشود، زیرا به تمرکز و کنترل احساسات و کنترل موارد خاصی از اضطراب حرکتی کمک میکند.
پاپ است و این رنگ ها به معنای لوگوی همجنس گرایان است
- ابوفلاح الخالدی (@ B2V8nbL0IdlNYL7) 21 نوامبر 2021
در بین کودکان بسیار رایج است.
به این رنگ ها دقت کنید روی استیکرهایی که بچه ها را جذب می کنند و همچنین در کارتونی که فرزندتان دارد می بینید آنها را می توانید پیدا کنید من این را دیدم و می توانید آنها را روی چند لباس پیدا کنید.
این شعار در کشورهای مسلمان رواج یافته است. pic.twitter.com/PK3KsgSpQS
برخی مخالفت خود را با این بازی توجیه کرده اند که رنگ های بازی نشان دهنده رنگ های رنگین کمان است، اما بسیاری معتقدند که این بازتابی از همجنس گرایی است و اگر بازتابی از رنگ های طیف بود، رنگ هفتم. از دست نخواهد رفت
کسانی که وجود این رنگها را روی بازیها یا کالاهای دیگر رد میکنند، بر این باورند که گسترش این رنگها باعث ترویج همجنسگرایی و مسمومیت با «مسمومیت عسل» میشود، زیرا با عادت دادن کودکان به دیدن و تحسین آن، همجنسگرایان را میپذیرند و آنها را از خود دور نمیکنند. .
اخیرا بازی. محبوب شدن #پاپ_در در میان کودکان، اما مشکل در رنگ آنهاست #گی این برای کودکان کوچک طراحی شده است.
- Dt. حلیمه 👩🏻⚕️ (@halimakj) 1 نوامبر 2021
وظیفه ما به عنوان یک خانواده مسلمان این است که کودک را با توجه به سن و میزان درک او و البته مشارکت کودک در تغییر رنگ، معانی اشیا را آموزش دهیم. pic.twitter.com/FQEHNlPNtc
منبع: RT
[ad_2]