در خواست طلاق از طرف زن
1 - استمرار تزویج موجبات دشواری و خطرناک شدن معاش , مالی , حیثیت و غیره برای زن را مهیا می نماید که دراینحالت زن میتواند به طلاق از طرف زن اوستا نسبت دادن ماده 1146 ماده 1130 ضابطه دولتی التماس دادخواست جدایی از دادگاه های ذیربط نماید . به این ترتیب , ضابطه حق جدایی در صورت تنفر از شوهر , مشکلات , معاش , خطرها مالی و دارای اعتبار را بعداز ثابت آن به همسر , که میتواند طلاق از طرف زن پرونده را به دادگاه خانواده ارجاع داده و حکم جدایی را از زن اخذ نماید , داده است . بعد از معاینه
2 - شرط وکالت در خصوص جدایی بدین معناست طلاق از طرف زن که مرد اختیار جدایی زن را به خویش زن واگذار می نماید تا وی بتواند خودش را جدایی دهد .
3 - دوازده شرط در عقد نکاح موجود هست که در حالتی که شوهر این شروط را امضا کردهباشد , در صورت عدم رعایت هیچ یک از حالت ذکر شده , زن میتواند طلاق از طرف زن بر طبق آنها از دادگاه تقاضای جدایی نماید . دوازده شرط عبارتند از :
مهریه در طلاق از طرف زن
این زوج به بیماری لاعلاج دچار میباشند
اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا این که الکل به طوری که ادامه معاش زناشویی طلاق از طرف زن را برای همسر سخت می نماید .
جنون مرد زمانی که قابلیت خاتمه دادن به تزویج نیست .
اشتغال یک مرد در دفتر که سبب رسوایی زن می شود .
حبس زوجین به مقطع پنج سال یا این که بیشتر طلاق از طرف زن
شوهر 6 ماه پی درپی فارغ از بهانه موجه معاش زناشویی را ترک نموده است .
این مرد به حبس ابد محکوم شد
طلاق از طرف زن نمیتوان پس از 5 سالگی کودک دار شد .
تزویج دوباره مرد فارغ از اذن همسرش .
اخلاق و رفتار غیرمناسب شوهر .
در حالتی که که شوهر پیاله 6 ماه بعداز مراجعه شوهر به دادگاه ناپدید شود .
حقوق زن در طلاق از طرف زن
طلاق از طرف زن عاقبت بعداز اخذ نظریه های صادر شده در شعبه ای که پرونده مرتبط با آن است , التماس جدایی از سمت زن , تماس با محل کار سرویس ها الکترونیکی قضایی و آنگاه مشورت با مشاور را ارائه دهید . طلاق از طرف زن در صورت عدم موافقت شوهر , دادگاه بر پایه ی علت , شواهد , گواهی , مشکلات و مخاطرات تولید شده به وسیله شوهر برای زن , چه بسا در حالتی که شوهر وضعیت را داشته باشد , طلاق از طرف زن چه بسا در حالتیکه شوهر مخالف جدایی باشد , حکم جدایی را صادر می نماید .
در صورت درخواست طلاق از طرف زن مهریه تعلق میگیرد
مدارک اضطراری برای خواهش جدایی عبارتند از :
گواهی قانونی وصلت : طلاق از طرف زن درحالتی که گواهی وصلت حساس نیست , بایستی ورژن ای از آن را از دفتری که در آن تزویج انجام شده اخذ فرمائید .
سرنوشت , در صورتیکه سندها دیگری میان زوجین یا این که منحصراً به یك فرد مبادله شود كه در پروسه رسیدگی به پرونده تأثیر بگذارد , می توان تقاضای جدایی كرد . طلاق از طرف زن در صورتیکه زنی وكیل جدایی داشته باشد بایستی برای این كار وكیل مرد پیدا كند و در صورتیکه برای خودش وكیل بگیرد دیگر نیازی به حضور ندارد .
در صورت درخواست طلاق از طرف زن
طلاق از طرف زن در صورت جدایی بوسیله زوجه , در حالتی که زن درپی جدایی باشد , ماده 1146 ضابطه دولتی صراحتاً می گوید كه چنانچه زن از شوهر خویش متنفر باشد , میتواند با پرداخت طلاق از طرف زن تمام یا این که جزء مهریه خویش التماس جدایی كند . طلاق از طرف زن توافق دادگاه , زن قادر است از این توافق طومار در دادگاه استعمال نماید . شرط نصف شدن کالا صرفا در صورت جدایی از مرد است .
طلاق در دوران عقد از طرف زن
طلاق از طرف زن در صورت جدایی به وسیله زن , در حالی که زن حضور دارااست , زن می بایست هزینه تأمین نفقه زن را بپردازد . مگر اینکه درین برهه زمانی به توافق دیگری رسیده باشد , طلاق از طرف زن ولی در صورت عدم نام نویسی , بعداز جدایی به زوجین هزینه محافظت پرداخت نمیشود .
طلاق از طرف زن دستمزد و ادعای همسر او براساس سال جدایی و بی گناهی مرد گزینش می شود که طبق نظریه های بیان شده بوسیله کارشناسان قانونی شورای صنفی دستکم 7 میلیون ریال آغاز میشود طلاق از طرف زن, ولی دادگاه ها در صورت توافق این عقیده را دارا هستند . از دید زوجین , برای ارتقا قدمت ضرب المثل , در حالی که معاش زناشویی مرد را هم طولانی می نماید . طلاق از طرف زن چون در آتی ممکن است یک جفت کاهش یا این که ارتقاء داشته