رئیس دانشگاه الازهر در دیدار با گوترش بر عزم مصر برای تحکیم فرهنگ برادری انسانی تاکید کرد.
محمد المحراسوی، رئیس دانشگاه الازهر در مصر، طی دیدار با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در نیویورک، بر عزم دولت مصر برای تحکیم فرهنگ برادری انسانی تاکید کرد.
ادامه مطلب
المحراسوی افزود: «دولت مصر با سرعتی ثابت به سوی تحکیم فرهنگ همزیستی و احترام به دیگری از جمله در برنامه های درسی مدارس با هدف معرفی فرهنگ مدارا و همزیستی و ارزش های مشترک در ادیان توحیدی حرکت می کند. علاوه بر موضوع فرهنگ اسلامی که در موسسات الازهر تدریس می شود و هدف آن اصلاح باورهای غلطی است که گروه ها داشتند. افراط گرایی آن را تشویق می کند و از آن برای تحریف تصویر دین سوء استفاده می کند.»
المحراسوی با اشاره به "تلاش های الازهر برای ترویج ارزش های برادری انسانی و همزیستی بین مصری ها، مسلمانان و مسیحیان و همچنین تحکیم ارزش های شهروندی کامل"، خاطرنشان کرد: تجربه خانواده مصری به رسمیت شناختن بزرگی در میان همه مصری ها، که باعث شد بسیاری از کشورها از این تجربه مصری بهره ببرند. "پیشگام در همزیستی.
المحراسوی تأکید کرد که «تلاشهای دولت مصر به سطح محلی محدود نمیشود، بلکه متعهد به گسترش دین واقعی اسلام در سراسر جهان با پذیرش امامان و وعاظ از سراسر جهان برای تحصیل در آکادمی بینالمللی الازهر برای آموزش و پرورش است. ائمه و وعاظ از طریق یک برنامه درسی فشرده که در حال تهیه است. به گونه ای که متناسب با طبیعت و نیازهای هر جامعه باشد و توسط جمعی از علما و اساتید الازهر به همه زبان ها تدریس شود تا این ائمه را با برنامه درسی متوسط ازهر مصونیت دهند تا بتوانند به کشورهای خود بازگردند. مصمم به مبارزه با افراط گرایی و گسترش ارزش های اعتدال و میانه روی است.
رئیس دانشگاه الازهر گفت: این دانشگاه متونی از سند اخوت بشری را در برنامه های درسی خود گنجانده است و همچنین علاقه خود را به طرح سازمان ملل برای حفاظت از اماکن مذهبی، برگزاری سمینارها و کنفرانس ها برای هشدار نسبت به خطرات آب و هوا دارد. تغییر و معرفی تلاش های بین المللی برای ترویج ارزش های برادری، احترام متقابل و اهمیت همبستگی بین المللی "نسل های آینده و رفع تمام مشکلات نژادپرستی و نفرت".
گوترش به نوبه خود از تلاشهای آشکار الازهر برای تحکیم ارزشهای برادری و همزیستی ابراز قدردانی کرد و خاطرنشان کرد که تلاشهای حضرت امام بزرگوار را با حضرت پاپ فرانسیس که انگیزهای است ادامه میدهد. برای همه صلح طلبان." مردم "با ابراز آمادگی سازمان ملل متحد. برای حمایت از تلاش های الازهر در همکاری با دفتر سازمان ملل متحد برای اتحاد تمدن ها، به ویژه در مبارزه با افراط گرایی و ترویج ارزش های گفتگو". ، احترام و همزیستی.
گوترش با اشاره به اینکه پاپ فرانسیس و امام الطیب با امضای سند اخوت بشری که تشکیل کمیته عالی برادری را به وجود میآورد، سرمشقی برای رهبران دینی قرار دادند تا در جهت ارتقای ارزشهای برادری انسانی تلاش کنند. کمیته با تنوعی که دارد به دستیابی به اهداف مورد نظر خود برای بشریت کمک خواهد کرد، زیرا به عنوان حلقه ای برای انتشار و انتشار ارزش های مثبت و سرعت عمل در این زمینه عمل می کند و بر احترام و قدردانی از سازمان ملل برای این تلاش ها کمیته عالی اخوان بشری.
ناصر حاتم - قاهره
منبع: RT
[ad_2]