طریقه تهیه رول ماکی صدف سرخ شده
مزرعه صدف
صدفهای بندر ولفلیت در حالی که شوهرم در حال انجام مأموریت بود، از ساختمانی گذشت که تابلوی "Oyster" در جلوی آن بسیار رنگ و رو رفته بود، و چیزی به او گفت که باید عقبنشینی کند و تحقیق کند. این واقعاً کار خوبی است که او انجام داد!
برای خرید فیله خالص صدف کالنگ از این سایت اینجا را کلیک کنید.
کامیون صدف
صدف-1 او دوجین صدف را برداشت، آنها را به خانه بازگرداند، و چون یک صدف در دسترس نبود، فهمید که استفاده از کلید کلیسا در واقع برای صدفهای تکان دهنده بسیار خوب عمل میکند. چه کسی می دانست؟
هیجان انگیزترین بخش این تجربه این است که بسیاری از اعضای خانواده من برای اولین بار صدف خام را امتحان کردند و کاملاً از آنها لذت بردند! صدف های خام به سادگی با تکه های لیمو، نمک و فلفل و البته مارتینی همراه بودند. آنها تعادل کاملی از شیرینی و شور بودند.
صدف خام-1Mike صدف خام
برادر مایک و سارا اکثر غذاهای دریایی که ما در کیپ از آن لذت بردیم بسیار ساده به منظور برجسته کردن طراوت ماهی و صدف تهیه شده بودند (و من به هیچ وجه آن را نمی خواستم)، اما به دلیل اینکه من کمی به چالش کشیده شده ام. با خوردن صدف خام (می دانم، می دانم!)، باید یک راه جایگزین خلاقانه و خانوادگی برای تهیه آنها پیدا می کردم.
از آنجایی که می خواستم موضوع کلی را حول غذاهای دریایی متمرکز کنم، به این نتیجه رسیدم که ماکی رول صدف سرخ شده ترد، انتخاب واضحی است! از آنجایی که تصمیم گرفتم پس از بازگشت به منطقه شیکاگولند، ماکی صدف سرخ شده درست کنم، نتوانستم صدف های Wellfleet را به دست بیاورم، اما در خواربار فروشی محلی خود صدف های Blue Point پیدا کردم که در این منطقه برداشت می شوند. صدای لانگ آیلند.
رول صدف ورقه شده برای آماده کردن صدف ها برای سرخ کردن، شوهرم آنها را تکان داد (یک بار دیگر با استفاده از کلید کلیسا)، و من آنها را در سه مرحله نان پختم. این شامل یک ظرف کم عمق از آرد همه منظوره، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری پانکو است، و برای اطمینان از اینکه آب صدف خوشمزه را هدر ندهیم، آنها را به شستشوی تخم مرغ اضافه کردیم.
نان 3 مرحله ای من صدف ها را ابتدا از طریق آرد، سپس شستن تخم مرغ و در نهایت آرد سوخاری پانکو را لایروبی کردم.
سپس آنها را در یک ماهیتابه کم عمق پر از روغن کانولا سرخ کردم تا قهوه ای طلایی و ترد شوند. این ایده من از یک صدف خوشمزه است!
صدف نان خورده
سرخ کردن صدف سرخ شده در حال تخلیه برای اطمینان از اینکه طعم صدف از بین می رود، من رول های ماکی را بسیار ساده نگه داشتم. من برنج سوشی پخته شده با سرکه شراب برنج چاشنی شده، خیار برش داده شده، آووکادو و کمی مایونز تند (مایو مخلوط شده با سامبال یا سریراچا) اضافه کردم.
میسه سرکه برنج و برنج رول ماکی رو با ترشی زنجبیل و واسابی به همراه یک طرف کوفته و ادامه سرو کردم. این یک جشن خوشمزه بود، و بسیار خاص بود زیرا ماجراجویی در ساحل شرقی ما الهام بخش منوی ما بود.
رول صدف آبکاری شده برای حضور در کیپ و تجربه مجموعه ای شگفت انگیز از غذاهای دریایی یکی از هیجان انگیزترین ماجراجویی های آشپزی بود که در این مدت داشته ام. غذا به زیبایی و به سادگی آماده شده بود و اجازه می داد تا تازگی غذاهای دریایی به خودی خود صحبت کند، و به عنوان یادآوری خوبی بود که بیشتر اوقات، کمتر، بیشتر است.
بالای رول صدف
رول ماکی صدف سرخ شده
برای نسخه قابل چاپ این دستور غذا به پایین بروید
محصول: 4 عدد رول فوتوماکی
زمان فعال: 45 دقیقه
شروع تا پایان: 45 دقیقه
2 فنجان برنج سوشی
سرکه شراب برنج چاشنی شده، به میزان لازم
برای صدف ها:
کانولا یا روغن نباتی برای سرخ کردن
1 دوجین صدف، تکان خورده
1 فنجان آرد همه منظوره
2 عدد تخم مرغ
1 1/2 فنجان آرد سوخاری پانکو
4 ورق نوری
1/2 آووکادوی رسیده، ورقه شده
1/2 خیار بدون دانه، ژولین شده
سس مایونز تند - 1/2 فنجان سس مایونز با کیفیت خوب و 1 تا 2 قاشق چایخوری سامبال یا سریراچا
سس سویا برای غوطه وری
ترشی زنجبیل