فواید و مضرات پیاز - آر تی عربی
سلامتی
ماهواره
دکتر ماریا تیخومیرووا، متخصص تغذیه روسی، در مورد خواص مفید پیاز صحبت کرد و در مورد بیماری هایی که در آن افراد مجاز به خوردن پیاز نیستند، هشدار داد.
ادامه مطلب
Tikhorova: "پیاز دارای خواص مفید زیادی است و اثرات ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارد. علاوه بر این، حاوی گوگرد است که به دفع سموم کمک می کند. پیاز همچنین منبع خوبی از ویتامین C و سایر ویتامین ها و مواد معدنی است. هضم را تحریک می کند و مایعات اضافی را از بین می برد." گفت. .
این متخصص خاطرنشان کرد: آنتی اکسیدان کوئرستین موجود در پیاز برای سرطان و آلرژی مفید است، علاوه بر این پیاز کیفیت اسپرم را بهبود می بخشد.
وی افزود: اما افراد مبتلا به زخم معده و اثنی عشر در مصرف پیاز احتیاط کنند.
منبع: ریانووستی
[ad_2]