هند علیرغم تهدید آمریکا از تسلیحات روسیه دست نخواهد کشید
RT
تحت عنوان فوق، اوراسیا دیلی متنی از مصاحبه با شعیب خان، محقق مرکز مطالعات اوراسیا مرکزی در دانشگاه بمبئی، در مورد توانایی واشنگتن در خرابکاری در روابط دفاعی نزدیک بین روسیه و هند منتشر کرد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در تاریخ 6 دسامبر به هند سفر خواهد کرد. وی در جریان گفتگوهای برنامه ریزی شده خود با نخست وزیر نارندرا مودی، قصد دارد "ابتکارات جدید و گسترده ای را برای توسعه روابط برجسته روسیه و هند آماده کند." رهبر روسیه بر "پویایی خوب" در تجارت متقابل و "همکاری فشرده" در بخش دفاعی تاکید کرد. بدین ترتیب مسکو در ماه نوامبر تحویل سامانه اس-400 به دهلی نو را آغاز کرد. اما این میتواند هند را در معرض تحریمهای واشنگتن قرار دهد، زیرا تلاش میکند هند را مجبور به کنار گذاشتن تسلیحات روسی کند.
مهمان این روزنامه گفت:
دولت آمریکا اخیراً ترکیه را به دلیل خرید اس-400 از روسیه تحریم کرده است، اگرچه ترکیه یکی از متحدان ناتو است.
در مورد تهدید اعمال چنین تحریم هایی علیه هند، این خطر وجود دارد که هند را به سمت روابط قوی تر با روسیه سوق دهد و جاه طلبی های واشنگتن را برای مشارکت با هند به عنوان وزنه تعادلی در برابر چین خنثی کند. تهدید تحریم های آمریکا هند را شرمنده می کند و ما را به یاد تاریخ تنش ها بین دو کشور می اندازد.
هند ممکن است با تعدادی از تحریم های مالی ایالات متحده تحت قانون ضد آمریکایی مخالف (CAA) مواجه شود.CAATSA) که روسیه را در کنار کره شمالی و ایران در رده مخالفان آمریکا قرار می دهد. اما دهلی نو گفت که شراکت با روسیه به اندازه شراکتش با ایالات متحده استراتژیک است، در حالی که واشنگتن اعمال تحریم ها علیه هند را رد کرد. CAATSA.
البته هدف از تحریم ها هند نیست. درباره روسیه است. قانون زور CAATSA رئیس جمهور تقریباً هر کشوری را که تجهیزات نظامی مهمی از روسیه خریداری می کند، تحریم کرده است. اما این یک اشتباه بزرگ برای بایدن است که محدودیت هایی را برای هند اعمال کند.
یک چیز مسلم است، واشنگتن در سکوت شاهد موفقیت صنعت نظامی روسیه در میان متحدان و دوستان خود نخواهد بود. در سال های آینده مستقیم یا غیرمستقیم قدمی برمی دارید.
مقاله فقط نظر روزنامه یا نویسنده را بیان می کند
[ad_2]