کد تعرفه گمرکی کربنات پتاسیم ۲۸۳۶۴۰۰۰ میباشد

صنعت سرامیک هم کلیدی سهم 10% از این ماده را داراست که به ادله سازش که حیاتی اکسیدهای سرب و باریم و استرانسیوم

توسط HASHTADONOH در 1 فروردین 1401
صنعت سرامیک هم کلیدی سهم 10% از این ماده را داراست که به ادله سازش که حیاتی اکسیدهای سرب و باریم و استرانسیوم دارااست از این ماده در صنعت های فوق الذکر به کارگیری میشود. کاربرد اهمیت همین ماده در صنعت به جهت ساخت شیشه به خصوص در لنزهای نوری، لوله پرتوی کاتدی و برگه تلویزیون استعمال میشود. بیشترین کاربرد همین ماده در صنعت ذکر شده میباشد به طوری 40% آن در این صنعت مورد به کار گیری قرار میگیرد. از این ماده به جهت خاموش کردن آتشهای مهم سکو حرارت بالا و پرهیز از بسط آتش هم آیتم استعمال قرار میگیرد. این ماده ظریف، اکثر اوقات به عنوان یک جامد مرطوب ظواهر میشود.پتاسیم کربنات عمدتا در ساخت صابون و شیشه آیتم به کارگیری قرار میگیرد. در آخرها قرن 18، آمریکای شمالی، قبل از توسعه و گسترش پودر بیکینگ، خاکستر مروارید به تیتر یک برهان بزرگ برای نانهای سرعت بالا استفاده میشد. به تیتر یک عنصر در جوشهای جوشکاری و درپوشش شار بر روی میلههای جوش قوس الکتریکی. شیشههای ساخت شده از این ماده دارای خواصی از پاراگراف ضریب ناکامی بالاتر، درخشانی و درخشندگی بیشتر، مقاومت الکتریکی بالاتر و کارایی و بازده عمده در محمدودههای دمایی فراتر هست و سبب ساز بهبود رنگها باطن شیشهها میشود. این ترکیب شیمیایی در صنایع عمده نقش کاتالیزور، کود و ضد شعله دارد. کربنات پتاسیم قابلیت حل شدن در آب را دارد . سختی آب به برهان وجود یون های مثبت کلسیم و منیزیم در آب شکل می‌دهد که برای تن درستی انسان تهدیدی به حساب نمی آید اما می تواند در بعضی مصارف آب مشکلاتی را به وجود آورد. برای تنظیم کشمش سبز از ترکیبی متشکل از درصد های معینی از همین ماده و روغن کشمش استعمال می کنند مقدار یک لیتر روغن مهم 2.5 کیلوگرم کربنات پتاسیم در 100 لیتر آب مخلوط می کنند. نیز چنین برای تولید نمک پتاسیم و هم چنین در عکاسی هم از این ماده به کارگیری میشود. به تیتر یک برهان بافر در ساخت شراب استفاده میشود. البته در مواد غذایی پخته شده که به پتاسیم پاره ای احتیاج است، از آن به کارگیری میکنند. وی در تحقیقات خود به همین نتیجه رسید که چنانچه نمک های قلیایی به پودر کاکائو طولانی تر شود، علاوه بر کاهش مقدار اسیدیته آن می اقتدار کمی طعم تلخی و ترش را به آن افزود. این ماده یک ترکیب اهمیت برای فرآوری قلیایی کاکائو، غنی سازی رنگ و طعم، کاهش طعم تلخ، کمتر محتوای چربی و بهبود مخلوط آن اساسی مایعات است. اگر شما این نوشته را تحسین می کنید، مایلید داده ها بیشتری در آیتم بی کربنات پتاسیم چیست بدست آورید به وب سایت ما مراجعه کنید.
آخرین مطالب