یک مطالعه جدید توضیح می دهد که چرا کودکان کمتر از بزرگسالان تحت تأثیر ویروس کرونا قرار می گیرند
یک مطالعه اخیر توضیحی پیدا کرده است که می تواند توضیح دهد که چرا کودکان کمتر از بزرگسالان تحت تأثیر ویروس کرونا قرار می گیرند.
ایمونولوژیست ها دریافته اند که سیستم ایمنی نوزادان قوی تر از آن چیزی است که بیشتر مردم فکر می کنند و در مبارزه با پاتوژن های جدید از سیستم ایمنی بزرگسالان بهتر عمل می کند.
در حالی که عملکرد نوزادان و کودکان خردسال در مقایسه با ویروس های همه جا حاضر بدتر از بزرگسالان به دلیل کمبود حافظه ایمنی است، نتایج ما ممکن است توضیح دهد که چرا کودکان در مواجهه با یک ویروس تنفسی جدید عملکرد بهتری دارند. اخبار از CUIMC newroom. / پایان
- دونا فاربر (@ DonnaFarber3) 12 دسامبر 2021
https://t.co/za7w4yL3eI
دکتر دونا فاربر، پروفسور میکروبیولوژی و ایمونولوژی و پروفسور جرج هامفریس در کالج پزشکان دانشگاه کلمبیا واجلوس، گفت: سیستم ایمنی نوزادان در مقایسه با بزرگسالان ضعیف و توسعه نیافته شناخته شده است، اما این مقایسه کاملاً منصفانه نیست. .
کودکان بیشتر از بزرگسالان به بیماری های تنفسی ناشی از ویروس ها مانند آنفولانزا و ویروس سنسیشیال تنفسی مبتلا می شوند. اما برخلاف بزرگسالان، کودکان برای اولین بار این ویروس ها را می بینند.
سلولهای T موش نوزاد، سیگنالدهی اولیه گیرنده سلول T را در دوزهای آنتی ژنی کم نشان میدهند، که ناشی از رابط بین سلولهای T و سلولهای اضافی حامل آنتیژن در سیناپس ایمنی است. / 3
- دونا فاربر (@ DonnaFarber3) 12 دسامبر 2021
فاربر گفت: «بزرگسالان خیلی بیمار نمیشوند، زیرا ما خاطراتی از این ویروسها ثبت کردهایم که از ما محافظت میکنند، وقتی همه چیزهایی که کودک با آنها مواجه میشود برایشان تازگی دارد.
ادامه مطلب
در مطالعه جدید، فاربر و همکارانش توانایی سیستم ایمنی را برای پاسخ به پاتوژنهای جدید آزمایش کردند و اساساً هر گونه کمکی را از خاطرات ایمنی حذف کردند.
برای مقایسه مستقیم، محققان سلولهای T ساده (سلولهای T نابالغ)، سلولهای ایمنی را که قبلاً با عوامل بیماریزا مواجه نشده بودند، از نوزادان و موشهای بالغ جمعآوری کردند. سلول ها در یک موش بالغ آلوده به ویروس قرار داده شدند.
در مسابقه برای از بین بردن ویروس، سلولهای T سادهلوح به راحتی برنده میشوند: سلولهای T ساده از موشهای کوچک سطوح پایینتری از ویروس را نسبت به سلولهای بالغ تشخیص میدهند و سلولهای نوزاد سریعتر تکثیر میشوند و بیشتر به محل عفونت منتقل میشوند و به سرعت یک دفاع قوی ایجاد میکنند. در برابر ویروس مقایسههای آزمایشگاهی پیشرفتهای مشابهی را در نوزادان انسان در مقایسه با سلولهای T بالغ نشان داده است.
فاربر توضیح میدهد: «ما سلولهای T سادهلوح را بررسی کردیم که هرگز فعال نشدند، بنابراین تعجب آور بود که آنها با افزایش سن رفتار متفاوتی داشتند. این میگوید که سیستم ایمنی کودک پایدار، عملکردی است و میتواند پاتوژنها را در اوایل زندگی از بین ببرد... از برخی جهات، حتی ممکن است از سیستم ایمنی بزرگسالان بهتر باشد، زیرا برای پاسخ به بسیاری از پاتوژنهای جدید طراحی شده است.»
ادامه مطلب
به نظر می رسد این مورد در مورد COVID-19 باشد.
فاربر خاطرنشان کرد: «SARS-CoV-2 برای همه کاملاً جدید است، بنابراین اکنون شاهد مقایسه موازی طبیعی بین سیستم ایمنی بزرگسالان و نوزادان هستیم، جایی که در کودکان بهتر عمل میکند. و بزرگسالانی که با پاتوژن های جدید مواجه می شوند، واکنش کندتری دارند. و این به ویروس اجازه می دهد تا بیشتر تکثیر شود و سپس بزرگسال بیمار می شود."
نتایج همچنین به توضیح اینکه چرا واکسن ها به ویژه در دوران کودکی زمانی که سلول های T بسیار قوی هستند، موثر هستند کمک می کند.
فاربر گفت: «اکنون زمان واکسن زدن است و نیازی نیست نگران دریافت واکسن های زیادی در این بازه زمانی باشید. «هر کودکی که در دنیا زندگی میکند، بهویژه قبل از استفاده از ماسک، هر روز در معرض کشتن آنتیژنهای جدید قرار میگیرد. در حال حاضر با نوردهی های متعدد."
تحقیقات ممکن است منجر به طراحی بهتر واکسن برای کودکان شود. فاربر میگوید: «بیشتر فرمولها و دوزهای واکسن برای همه سنین یکسان هستند، اما درک پاسخهای ایمنی فردی در دوران کودکی نشان میدهد که میتوانیم از دوزهای پایینتری برای کودکان استفاده کنیم و میتواند به ما در طراحی واکسنهای مؤثرتر برای این گروه سنی کمک کند.»
منبع: مدیکال اکسپرس
[ad_2]